Finns bra stöd till barn hos Bufff

​Barnen är de viktigaste vi har i vårt samhälle, men trots detta så kan barn hamna i kläm och må dåligt på grund av saker som händer i deras omgivning och speciellt om man genomgår en tuff period i familjen och barnet inte får det stöd som behövs för att han eller hon ska må bra. 

I Sverige idag finns det 30 000 barn som har en vårdnadshavare eller förälder i frivård eller fängelse, detta är något som ofta påverkar barn otroligt mycket och det är därför viktigt att barnet får det stöd som den behöver och därför är det skönt att ni alltid kan vända er till organisationen Bufff som arbetar med att erbjuda stöd till familj och barn​ som har en familjemedlem i häkte, fängelse eller frivård. Bufff arbetar aktivt för att ge stöd till alla de barn som behöver och för att förbättra de villkoren som finns idag. 

Och de flesta som arbetar på Bufff idag har själva gått igenom samma sak och haft en närstående i fängelse, därför kan ni alltid känna er trygga med att ni kommer bemötas av förstående personer som enbart vill hjälpa er på bästa möjliga sätt i er livssituation och skapa en hållbar lösning för hela familjen, speciellt med fokus på barnen.​

Bufff- en barnrättsorganisation

För att Bufff ska kunna driva sin organisation på bästa möjliga sätt har man valt att vara såväl politiskt som religiöst obunden och finns till för alla. Bufff är en barnrättsorganisation som arbetar efter Barnkonventionen och har därmed noll vinstintresse utan arbetar enbart för att skapa en bättre tillvaro för barn som behöver stöd när en närstående sitter i häkte, frivård eller fängelse, något som många gånger kan vara väldigt traumatiskt, speciellt om barnet har närvarat vid själva häktningen eller hämtningen. Självklart är detta ett kostnadsfritt stöd och finns till för hela familjen.