Behöver du storformat Linköping?

Storformat är eget tryck på stora saker, kan man säga. Bland annat innebär det banderoller, rollups och affischer. storformat Linköping omfattar banderoller och en banderoll är ett stort stycke tyg, som du kan få ett eget tryck på. Det går att trycka texter eller logotyper på dem. Storformat av typen banderoll finns i olika storlekar. 

Materialet brukar bestå av pvc som är heltäckande eller hålad mesh. Det sistnämnda är ett bra material att välja om du ska ha ditt storformat utomhus, eftersom det släpper igenom vind om det blåser och då går den inte sönder.

Storformat i form av rollups och affischer

När det kommer till storformat går det även att få tryck och reklam på rollups och affischer. En roll-up är vad det låter som, något man rullar upp och som innehåller ett budskap. Rollups fungerar väl som storformat Linköping när du vill exponera dig och ditt företa på ett tydligt sätt. Rollups är enkla att ha med sig, så du kan ta med dem på mässor, events och så vidare, men även ha dem stående utanför en butik, restaurang eller vad det nu är för företag du äger och vill göra reklam för. 

På detta storformatet går det också bra att trycka egen text, bild eller logotyp. Du kan få hjälp med att trycka på storformat av ett tryckeri eller på ett bokbinderi. Affischer är en annan form av storformat och de kommer i olika storlekar och även dessa går att ha eget tryck på.​